top of page
  • Yazarın fotoğrafıAnkara Acer Servisi

Acer Laptop-Notebook Genel Sorunlar 2019

Acer marka laptop ve notebooklarda yaşanan ve müşterilerimizin acer teknik servisi merkezimize sıkça başvurduğu yaygın sorunları sizler için toparladık. Bu makalemizde acer notebook sorunları, çözümleri hakkında bilgiler vereceğiz.


Acer Laptop ve Notebooklar Genel Sorunlar

S1- Acer Laptop Ekrana Görüntü Gelmiyor.


Öncelikle bu tür durumlarda sorun ekran ve kasa arasındaki bağlantı kablosundan, panel ile alakalı bir arızadan veya diğer ihtimalle ekran kartı sorunundan kaynaklı olabilir. Bunun tam olarak anlaşılabilmesi için servisimiz de arıza tespit yapılması gerekmektedir. Çünkü birden fazla problemden dolayı ekrana görüntü gelmemesi muhtemeldir. Bu tür durumlarda acer servisi merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.


S2- Acer Laptop Kasa Kırılması, Menteşe Kırılması, Kasa ve Ekranın Ayrılması


Bütün laptoplarda yaygın olan problemlerden biride kasa ve ekran arasındaki bağlantı noktalarının yani menteşe diye adlandırdığımız kısımların kırılması, kasadaki kırık veya çatlaklar gibi sorunlarda servisimizde acer laptop kasa tamiri hizmetleri verilmektedir. Laptop menteşe tamiri ve değişimi gibi işlemler ile kurtarılamayacak düzeydeki problemlere ise kasa değişimi önermekteyiz. Olabildiğince değişime gitmeden tamir ile bir çok kırık ve çatlak sorunları çözülmektedir.


S3- Acer Laptop Klavyenin Bazı Tuşları Kırıldı veya Tuşlar Basmıyor


Laptop klavyelerinin bazı tuşlarının çıkması veya kırılması durumunda öncelikle servisimizde durumla ilgili arıza tespit yapılmaktadır. Eğer tuşlar duruyorsa tekrar takılması ve klavye tamir edilmesi için uzman teknisyenler durum ile ilgili bakıp size dönüş yapacaklardır. Eğer tamir ile çözülemeyecek problem gibi görünüyorsa bu durumda acer laptop klavye değişimi için tarafınıza bilgi verilecek ve onayınız istenecektir.


S4- Acer Laptop Ekranda Çatlak veya Ekran Kırılması


Maalesef bir çok laptop türü bilgisayarlarda en yaygın problemlerden olan ekran çatlaması veya kırılması gibi problemler yaygın olarak müşterilerimizin yaşadığı türdendir. Özellikle laptopların ekranları maalesef kasa ve diğer parçalara nazaran dayanıklılığı düşük olan kısımlardır diyebiliriz. Herhangi bir darbe veya çarpma sorunu kırılan ekranlar için değişim gerektirmektedir. Servisimizde acer laptop ekran değişimi hizmetleri garantili olarak saatler içinde yapılmaktadır. Bu işlemi uygularken değişecek olan ekran eskisi ile aynı çözünürlük ve kapasitede olmalı ve doğru uygulama yapılmalıdır. Piyasada ucuz fiyata ekran değişmi yaptığı iddia eden yerler vardır fakat bunlar eski orjinal ekrandan daha kötü bir kaliteye sahip olduğu için kısa bir süre sonra tekrar problem yaratacaktır. Bu tür işlemlerde garanti veren firmamız oluşabilecek tüm problemler için daima müşterilerinin yanındadır.

96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page